Wednesday, 29 March 2017

Keyboard Problem ?

Hai, harini nak cerita pasal bro_laptop yang ada kt blok Bumita ni. Bro ni memang kerja dia tolong baiki laptop orang, siap ada insta dia sendiri. Kalau nak follow boleh la follow @bro_laptop. So nak jadi cerita masa buat lab tadi, aku bawak lappy aku ni. Actually dah seminggu gak aku tak bukak lappy sebab aku sedih lappy aku macam problem sikit. So aku bawak gak, mana tahu member laki boleh tolong. And depan member aku tu, lappy aku still prob sampai menggangu process wat lab tu. Then, one of our friend suggest follow la bro_laptop ni. Aku follow and aku ambil no wasap dia. Aku wasap ajak jumpa kejap. Dia kata tunggulah kejap lagi dia datang. Member aku ni pulak kata, masa dorang wasap nak tanya pasal lappy, lambat gak reply. Ahahaha. So nak jadi cerita sampai buat entry adalah. Sebelum bro tu datang lappy ni meragam. Masa bro datang and touch lappy aku ni. Terus elok. Semua segala problem yang menghantui aku seminggu dua ni lesap. Sampai aku malu wasap bro tu. Siap restart berkali2 nak tunjuk problem sebenar. Thanks bro. Sebab tangan bro, elok terus laptop saya. Tak payah bwk repair dalam bilik bro. Actually problem aku pasal keyboard aku kat arrow key problem. So bila aku menaip, dia akan lari2 kedepan and mana2 dia suka. Thats why aku merajuk lama taknak bukak laptop aku. Bro ni banyak gak berjasa kat budak2 UniMAP kat blok Bumita ni serasa aku la. Banyak feedback dalam IG dia. So ni sahaja cerita aku pasal bro_laptop.


follow @bro_laptop

2 comments:

  1. eh...jiran aq dlu masa sem 1

    ReplyDelete
    Replies
    1. jiran kau ke, ptutlah nmpk nama kau follow kt ig

      Delete